Våre bloggere

Mitt navn er Sara, jeg er 24 år og bor i den lille byen Hønefoss. I tiden fremover kommer jeg til å teste ut produkter og dele omtaler med dere på denne bloggen. Jeg har en stor interessert for skjønnhet og velvære, så jeg gleder meg veldig til å prøve ut naturlige kosmetikkprodukter.

Først tenker jeg det er best å starte med en liten introduksjon, så dere kan bli litt bedre kjent med meg.

Jeg bor som sagt i en liten by sammen med kjæresten min, hvor jeg trives utrolig godt. Etter litt over tre år med studier i hovedstaden var det deilig å vende tilbake til litt mer landlige strøk, hvor ting har litt lavere tempo. Jeg har alltid interessert meg for film og foto, og valget var derfor enkelt da jeg skulle velge studieretning. Det ble derfor en bachelorgrad i medier og kommunikasjon ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Her lærte jeg utrolig mye, og det hadde vært gøy å en dag kunne jobbe med noe relatert til det. Jobben min for øyeblikket er resepsjonist på et hotell, men jeg ønsker å bruke det kommende året på å finne en ny spennende retning.

For uten å tilbringe tid med venner og familie går det meste av fritiden min til blogging. Jeg trenger å få utløp for mine kreative ideer og påfunn, og til det er bloggen en veldig god plattform. Ta en titt innom bloggen min tattavkvinnene.blogg.no Den har jeg hatt i snart fire år nå, og jeg elsker å bruke masse tid på å ta bilder og å skrive tekster. Denne erfaringen tror jeg kommer godt med når jeg nå skal i gang med å skrive for dere.

 

Amelie EspedalMitt navn er Amalie, jeg er 25 år og kommer fra Bergen. Jeg er utdannet journalist og studerer nå retorikk på universitetet, samtidig som jeg jobber som hudpleie- og kosmetikk-veileder. Jeg har jobbet med kosmetikk i mange år nå, og det er virkelig den perfekte jobb og hobby; jeg elsker å drømme meg vekk mens ansiktsmasken ligger på, prøve ut nye produkter for å finne noe jeg elsker, eller bruke fritiden på å se nye sminketips og triks på Youtube. Jeg er en stor tilhenger av god hudpleie, og hadde garantert gått til valg med slagordet “ut med sminkeservietter, inn med dobbel rens”. Vi må ta vare på huden vår!

På fritiden er jeg glad i å trene: jeg spiller aktivt fotball og har verdens søteste huskyhund som ofte drar meg med ut på lange turer i skog og mark. Bortsett fra det elsker jeg å skrive, og prøver å blogge og lage sminkevideoer så ofte jeg får muligheten. Dere kan ta en titt på amalieve.wordpress.com hvis dere vil bli litt bedre kjent med meg!