VENDELA Hairconditioner

Hei,

jeg heter Lynn Helen Brenna og blogger på jaqalynnmakeup.blogg.no.

I siste uker har jeg prøvd ut en økologisk hårbalsam fra Vendela. Jeg er ganske førnøyd med dette produktet. Les videre så får du vite mer:)

Naturlig hårbalsam

Vendela hairconditioner  er et av 3 produker fra naturlig hårpleieserien. Jeg har brukt sjampo, balsam og serum sammen i kombinasjon og skrevet omtaler av. Produktene skal gi håret styrke og mer glans. De skal hjelpe hårstråene mot å knekke av og beskytte fra sol og forurensing.

Økologisk hårbalsam fra Vendela inneholder blant annet arganolje og bomullekstrakt. Arganolje regenererer og styrker håret, og motvirker splittende tupper. Bomullelstrakt som inneholder proteiner hjelper med å beskytte mot ytre påvirkninger. I tillegg pleier den håret, glatter ut og gir styrket fra innsiden. Håret blir mer fleksibelt og da risikoen for at hårstråene brekker er også mindre. Stor pluss for innhold av kollagen. Kolagen er viktig for å gjenopprette hårets naturlige fuktighetsbalanse, elastisitet og mykhet.

Naturlig hårbalsam Vendela

Det står at mengden man skal bruke av balsamen er ca størrelsen med en femkroning. Denne mengden skal masseres inn i hår og hodebunn. Siden dette skal brukes på hele hodet og ikke bare i lengdene, så tok jeg noen ganger ekstra balsam nederst i tuppene, da jeg følte jeg ikke fikk nok produkt i håret etter første omgang. Balsamen inneholder virkestoffer som leger og pleier håret, og kan derfor sitte i håret 5-10 minutter før utskylling. Jeg ventet ca 5 minutter med å skylle ut den
første gangen jeg brukte produktet, mens de andre gangene har jeg skylt ut etter 1-2 minutter. Akkurat dette vil nok gi mer merkbar effekt om man bruker produktet over lenger tid. Etter bruk av tilhørende shampoo føltes håret litt tørt, men balsamen gjorde håret umiddelbart mykt og glatt. Håret kjentes glatt og silkemykt når det var nyvasket og tørt, noe som for min del er veldig viktig. Dette er for meg med på å avgjøre hvorvidt jeg kan erstatte mine vanlige hårprodukter med disse produktene.

Vendela naturlig balsam

Produktet dufter deilig med lavendel. Konsistensen er slik som den skal være.

Fordeler:
⦁ Styrker og restrukturerer håret
⦁ Inneholder Collagen
⦁ Etterlaterr håret mykt og glatt
⦁ Deilig duft av lavendel

Ulemper:
⦁ Ikke så veldig drøy i bruk

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Collagen, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolized Soy Protein, Hydrolized Silk, Panthenol, Isopropyl Myristate, Caesalpinia Spinosa Gum, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

VURDERING

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

Dette produktet kan du kjøpe her:

Vendela økologisk kosmetikk

 Sponset produkt


Gjesteblogger

Skriv en ny kommentar

Kommentar