VENDELA Hairserum

Hei, jeg heter Lynn Helen Brenna, og er gjesteblogger her på Beauty & eco. Til vanlig blogger jeg på jaqalynnmakeup på blogg.no. Ta gjerne en titt her.

Jeg har testet en økologisk hårpleieserie fra Vendela som består av 3 produkter: sjampo, balsam og serum. Her skriver jeg om mine erfaringer med Vendela Hairserum.

 

Naturlig hårkur Vendela

 

For å få best effekt er det viktig å bruke alle 3 produktene fra serien i sammenheng. I følge produsenten skal produktene gjøre håret sterkere og mer glansfullt. I tillegg skal de hjelpe hårstråene mot å knekke av og å ikke lett ta skade fra sol og forurensing. I serumet finner du bare naturlige og eksklusive planteekstrakter. De er høstet og foredlet slik at virkestoffene beholder sine gode egenskaper. Serumet inneholder blant annet bomullekstrakt som beskytter hårets fibre mot skader og kollagen som gjenoppretter hårets naturlige fuktighetsbalanse, elastisitet og mykhet og styrker håret fra innsiden. Denne hårkuren kan brukes på alle slags hårtyper.

 

Naturlig hairserum

 

Serumet har en litt gelè- aktig, men myk konsistens og kommer i en pumpeflaske, noe jeg syns er en absolutt fordel framfor sprayform. Dette gjør at det blir lettere å fordele jevnt i håret. I beskrivelsen står det man skal pumpe 2-3 doser i håndflatene og fordele det i hårets lengde. Serumet kjennes klissete ut når det er fordelt i håndflatene, derfor greit å ha muligheten til og vaske hendene etter  bruk. Denne kan brukes både i vått og tørt hår og anbefales å bruke sammen med shampoo og balsam i samme serie. Serumet har jeg brukt i hårets lengde etter hver dusj. Jeg har ikke merket noen umiddelbar effekt, men slike produkter gir vel effekt over lenger tids bruk. Til vanlig liker jeg ikke å ha serum og oljer i håret mens det er vått, da jeg drar ut litt hår i prosessen. Når det gjelder akkurat denne vil jeg anbefale å bruke det i vått hår. Etter å ha brukt den i tørt hår syns jeg det ble litt flokete og vanskelig å gre gjennom. Når jeg har brukt det i vått hår har hårstrående klistret seg litt sammen til flere små bunter, men dette forsvinner første gang man grer gjennom håret – mens det er vått eller tørt. Når håret er tørt kjennes det mykt og luftig, så jeg kan ikke klage på resultatet.

 

Vendela naturlig hårkur

 

Produktet har en deilig duft av lavendel, så det er absolutt ingenting å utsette på duften. Flaskene har et fint, enkelt og stilrent design – noe som også gir en følelse av at det er et naturlig, rent produkt du har i hånden.

 

Fordeler:
⦁ Gir styrke og glans
⦁ Inneholder Collagen
⦁ Etterlater håret mykt og glatt
⦁ Deilig lavendelduft

Ulemper:
⦁ Føles litt klissete
⦁ Vanskelig å gre gjennom håret ved bruk på tørt hår
⦁ Ikke så veldig drøy i bruk

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, PEG- 40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth- 9, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Propanediol, Cynara Scolymus Leaf Extract, Hydrolized Silk, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Gluconolactone, Calsium Gluconate, Imidazolidinyl Urea, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

 

VURDERING

 

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Vendela økologisk kosmetikk

Sponset produkt


Gjesteblogger

2 Kommentarer

  1. Må man bruke serumet hver gang man vasker håret eller bare av og til?

    • Hei Therese. Det er ikke nødvendig å bruke serum hver gang du vasker håret. Bruk haircondition hver gang og serumet bare av og til, f.eks hver annen gang.

Skriv en ny kommentar

Kommentar