VENDELA Hairshampoo

Hei,

jeg heter Lynn Helen Brenna og blogger til vanlig på jaqalynnmakeup.blogg.no. Jeg har nå testet en økologisk hårshampoo fra Vendela og er fornøyd med produktet.

 

økologisk hårsjampo

 

Dette er et produkt fra en hårpleieserie bestående av tre deler: økologisk shampoo, balsam og serum. Disse tre produktene har jeg brukt sammen i kombinasjon og skrevet omtaler av. Produktene skal gjøre håret sterkere og mer glansfullt. De skal hjelpe hårstråene mot å knekke av og å ikke lett ta skade fra sol og forurensing. Produktene inneholder naturlige ingredienser, som blant annet bomullekstrakt og arganolje. De er også rik på proteiner, som styrker håret fra innsiden.

Et stort minus for innhold av Sodium Laureth Sulfate. Det er en billig ingrediens som renser godt og gjør at sjampo skummer bra. SLS er også en veldig irriterende ingrediens for hud og øyne, og i de fleste økologiske produktene er erstattet av sunnere alternativer. I Vendela sjampoen finner vi den desverre på ingredienslisten.

 

Vendela naturlig shampoo

 

Produktene kan brukes på alle slagshårtyper. Flaskene har et fint, enkelt og stilrent design – noe som også gir en følelse av at det er et naturlig, rent produkt du har i hånden, så det hører absolutt med syns jeg.

Det står at mengden man skal bruke av shampooen er ca størrelsen med en femkroning. Denne mengden skal masseres inn i hår og hodebunn. Om håret ikke føles rent etter første gang, kan man gjenta prosessen. Dette var noe jeg følte jeg var nødt til, da anbefalt mengde såvidt var nok til hodebunn. Dette er forøvrig en ting jeg mener de fleste shampooer har til felles. Etter jeg hadde skylt shampooen ut av håret, føltes håret ganske tørt – litt gummiaktig. Dette var et minus, men den tørrheten forsvant umiddelbart da jeg masserte inn balsamen, så det var ikke et stort problem.

 

Vendela økologisk shampoo

 

Produktet har en deilig duft av lavendel, så det er absolutt ingenting å utsette på duften. Konsistensen er som hva man vanligvis forventer av en annen ordinær shampoo. Jeg føler ofte at håret mitt kan kjennes ganske tungt når det er nyvasket og tørt, men med disse produktene føltes det mye mer lett og luftig. Det er absolutt et stort pluss i boken for meg, så dette er en produktserie jeg vil anbefale for de med samme problem.

Fordeler:
⦁    Sterker håret
⦁    Håret kjennes lett og luftig
⦁    Deilig duft av lavendel

Ulemper:
⦁    Inneholder Sodium Laureth Sulfate
⦁    Ikke så veldig drøy i bruk
⦁    Nødvendig å bruke balsam etterpå

 

Her er full liste av ingredienser:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl, Betaine, Glycerin, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Glycol Cetearate, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Hydrolized Silk, Hydrolized Soy Protein, Panthenol, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Caesalpinia Spinosa Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Imidazolidinyl Urea, Disodium EDTA, Parfum.
 
VURDERING

Duft
Konsistens
Effekt
Pris
Drøy i bruk
Gjennomsnittlig

 

Dette produktet kan du kjøpe her:

 

Vendela økologisk kosmetikk

 

Produktet er sponset


Gjesteblogger

En Kommentar

  1. Har brukt denne sjampoen for et stund siden men visste ikke at den inneholder sulfater…dårlig gjort av Vendela synes jeg.

Skriv en ny kommentar

Kommentar